Gezinswoning in
Emmer-Compascuum

Hey daar! Ik ben super blij om je de projecten te laten zien.
We beginnen met: de gezinswoning in Emmer Compascuum.
Een prachtige 2 onder 1 kap woning.

Dit project was echt een uitdaging omdat de smaken van het gezin verschillend waren in combinatie met het prachtige kleurrijke speelgoed. Door de stijl en sfeerkaarten te gebruiken kreeg ik al gauw een duidelijk beeld van de wensen. De vrouw hield van een stoere woonstijl wel in combinatie met wat lichtere tinten. De partner daarin tegen hield van staal, stoer en robuust. Grote meubels hadden ook zeker de voorkeur.

Dat het kleurrijke speelgoed een doorn in het oog kan zijn zal voor de gemiddelde ouder niks geks zijn. Hoe maak je nou een speelhoek in combinatie met voldoende opbergruimte? Waar moeten we beginnen? De woonkamer was de kamer die mijn hulp kon gebruiken. Hieronder zijn de voor-foto's te zien.

Om een huis te creëren waar iedereen zich in thuis voelt, is het heel belangrijk om goed naar de wensen, ideeën en eisen te luisteren. ''We willen rust en een eenheid in onze woning.'' Door te kijken naar de ligging van het huis, een tijdloze kleur te kiezen en slimme opbergruimtes te creëren is dit huis mee gegroeid met de wensen van de bewoners.

Hier zien jullie een klein stukje uit het volledige plan voor de bewoners. Ik werk met het programma Sketchup waardoor je gelijk een duidelijk 3D beeld kan krijgen van de uitwerk. Alles is op schaal gemaakt.

De keuzes die ik maak staan altijd uitgebreid uitgelegd binnen jouw interieur ontwerp. Vragen staat altijd vrij. Ook wanneer je al een jaar geleden een plan bij mij hebt afgenomen.

Ook krijg je een meubelplan met plaatjes waar je op kan klikken. Je komt rechtstreeks bij de winkel uit waardoor jij niet winkel in winkel uit nog op zoek mag gaan naar de meubels. Kortom: Jij komt niet voor verrassing te staan!

De bewoners waren super enthousiast!

Er werden gelijk plannen gemaakt om te gaan beginnen.
Als kers op de taart kreeg ik deze prachtige google review.

''Positief, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Geweldig!

Super ongedwongen sfeer, fijne styliste in omgang.. duidelijk in wat ze bedoelt en voor ogen heeft.
Luistert goed naar de wensen.en het eind product was letterlijk GEWELDIG! Zo gedetailleerd.echt een aanrader!

Bedankt voor je hulp!''

Heb jij ook een vergelijkbaar probleem en zoek je al een tijdje naar de passende stijl?
Je mag mij altijd bellen. We zoeken samen naar een passende oplossing.

Met warme groeten,

Kimberly Jane

KVK : 90170989