Wat verbergt jouw huis?

De positieve punten benadrukken en de mindere punten verminderen of zelfs wegnemen binnen het interieur kan lastig zijn. Ik maak het makkelijker, voorspelbaarder, minder stressvol en een stuk leuker om te doen! Dit doe ik met een nieuw ontworpen methode om de schatten van jouw huis te onthullen.

My Journey Journal

Ben je klaar om aan je persoonlijke groei te werken? My journey journal helpt je bij zelfontdekking, stimuleert de creativiteit en vergroot je zelfdiscipline. Plaats vandaag nog je order en ontvang hem binnen 2-3 werkdagen thuis.

Stel je eens voor...

Een huis, je eigen thuis. Het is de plek waar je tot rust komt na een lange dag, je herinneringen maakt met dierbaren en waar je, je persoonlijkheid wilt laten stralen. Maar wat als ik je vertel dat jouw huis meer te bieden heeft dan je ooit had gedacht?

Velen van jullie hebben kamers in jullie huis waar je liever niet te veel tijd doorbrengt. Misschien is het die rommelige slaapkamer die je al jaren negeert. Of die woonkamer waarvan je weet dat er iets ontbreekt maar je kunt je vinger een niet op leggen.

Het probleem is dat de meesten van ons niet weten hoe we de potentie van onze ruimtes moeten onthullen. We missen de geheimen die onze huizen bewaren, klaar om te worden onthuld. We worstelen met kleuren, indelingen en het creëren van eenheid in de chaos.

Maar hier is het goede nieuws! Ik ben hier om te vertellen dat er een oplossing is. De reis naar meesterlijk interieurontwerp is spannend en ik ben hier om te begeleiden. Samen zullen we de verborgen schatten in jouw huis onthullen.

Diensten

I make the dream work

Done for you service!

Krijg je geoptimaliseerde ruimte(s) die niet alleen functioneel zijn maar ook bij je stijl passen. Krijg een A tot Z pakket inclusief een 3D visualisatie. Jij staat niet voor verassingen.

Kan je niet wachten op de veranderingen in je huis of bedrijf?
Het kennismakingsgesprek is altijd gratis.
Heb je een vraag of wil je een gesprek inplannen?
Vul het contactformulier in en er wordt binnen 2 werkdagen
contact opgenomen. Of bel 06-30080791.

Wat klanten vinden van mijn diensten

CUSTOMER REVIEWS

★★★★★

Geweldig!

Super ongedwongen sfeer, fijne styliste in omgang.. Duidelijk in wat ze bedoelt en voor ogen heeft.

Luistert goed naar de wensen.

& het eindproduct was letterlijk GEWELDIG! Zo gedetailleerd.

echt een aanrader!

Bedankt voor je hulp!

Britt

★★★★★

Echt amazing!
Eindelijk iemand die mij begrijpt. Die mijn dromen heeft veranderd in een woonplan. Ze luistert echt naar wat je wensen en ideeën zijn. Wij zijn als gezin super blij dat het plan zo optimaal was en op de kind-vriendelijkheid gericht. Echt heel erg bedankt!

Maris & Johan

Ga van chaos naar eenheid met Interieur Connect

KVK : 90170989