Jungle kamer

Hey daar! Ik ben super blij om je de projecten te laten zien.
Dit keer mocht ik een jongensslaapkamer omtoveren tot een ware jungle.

Soms loop je een kamer binnen en zie je gelijk waar de bewoners tegenaan lopen. Wat mij opviel was dat dit een kamer is met een schuin dak. Ook is de ruimte niet ontzettend groot. Toch geef ik mijn complimenten aan de bewoners voor de invulling van de ruimte. Het kan een ongelofelijke uitdaging zijn om een ruimte als deze in te richten.

Dit zijn de voor foto's.
De zwarte meubels moesten hergebruikt worden. De grote stoel ging weg. Hier kan je duidelijk de moeilijkheidsgraad van het inrichten van de kamer zien.

Dit is het moodboard dat ik voor de jongenskamer heb bedacht. Heerlijk groen en al die mooie dieren. Zo'n kamer wilt toch ieder kind? Omdat de kamer vrij klein is (2,69m bij 2,03m) is het de kunst om balans te vinden. Een kleine ruimte is al vaak te vol en oogt daardoor ''druk.''

Dit is het plan geworden. Door de groene muur voor de helft door te laten lopen aan de rechterzijde ontstaat er een speels-effect. De radiator zal in dezelfde kleur mee geverfd worden. Hierdoor zal de schuine wand rustiger gaan ogen en de ruimte meer een gevoel van eenheid geven.

Natuurlijk kunnen mooie rieten accenten niet ontbreken in zo'n prachtige kamer.

De bewoners waren super enthousiast!

Er werden gelijk plannen gemaakt om te gaan beginnen.

Heb jij ook een vergelijkbaar probleem en zoek je al een tijdje naar de passende stijl?

Je mag mij altijd bellen. We zoeken samen naar een passende oplossing.

Met warme groeten,

Kimberly Jane

KVK : 90170989