Gezellige flat

Hey daar! Ik ben super blij om je de projecten te laten zien.
Dit keer mocht ik een interieur ontwerp maken voor een studio.

Het eerste waar ik aan denk bij binnenkomst is: ''Oh wat lekker! Alles op 1 verdieping.'' Juist doordat alles op 1 verdieping is, is het nog best een uitdaging om alles zo in te richten dat het een eenheid vormt, gezellig is en ook nog een alle functies heeft die je nodig hebt.

Dit zijn de voor foto's. Zoals je kan zien is er goed nagedacht over de verschillende functies. Toch voelt het nog wat ongezellig en onsamenhangend aan. Om hier meer eenheid in te creëren en wat meer gezelligheid heb ik ervoor gekozen om er wat warme kleuren aan toe te voegen.

Zoals je kan zien zijn er warme tinten aan toegevoegd in combinatie met warm hout. Door een mooie tv kast toe te voegen geeft het niet alleen wat meer sfeer maar ontstaat er ook meer opbergruimte. Ook is er gekozen om de vakkenkast bij de keuken te behouden. Ook dit geeft meer opberggelegenheid.

De bewoonster was zo enthousiast dat ze gelijk naar de winkel is Afbeeldinggegaan om de meubels van het meubelplan te halen.
De meeste klanten raken gelijk enthousiast en maken plannen. Deze bewoonster kocht gelijk een aantal meubels en als kers op de taart kreeg ik deze prachtige foto gelijk doorgestuurd:

Dat geeft toch gelijk een heerlijke sfeer!

Heb jij ook een vergelijkbaar probleem en zoek je al een tijdje naar de passende stijl?

Je mag mij altijd bellen. We zoeken samen naar een passende oplossing.

Met warme groeten,

Kimberly Jane

KVK : 90170989