Boerderij uit 1800

Hey daar! Ik ben super blij om je de projecten te laten zien.
Dit keer mocht ik een interieurplan opstellen voor een oude dorpsboerderij uit 1800

Jan en Esther wonen samen met hun 3 kinderen. Ze wonen in een prachtige oude dorpsboerderij uit 1800. Voordat ze hier kwamen wonen hebben ze de woning volledig verbouwd zodat het voldeed aan hun wensen. Na de geboorte van hun oudste zoon hebben ze niets meer aan de woning gedaan. Ze willen graag een goed plan die past bij hun huidige gezinsvorm. Ook moet het originele karakter van de woning naar voren komen.

Voordat de kinderen kwamen is er heel wat af gereisd. Met name de Afrikaanse en Aziatische landen vonden ze prachtig. Hier zijn ook veel dierbare accessoires en kunstobjecten vandaan gehaald. Op dit moment hebben ze de objecten nog geen plekje gegeven. Dit vinden ze jammer. Ook hebben ze erg last van tocht.

'De belangrijkste wensen zijn een ruime zithoek waar ze makkelijk met 8 personen kunnen zitten, een ruime eettafel voor minimaal 6 personen, een plek om te werken, een plek waar de kinderen lekker tv kunnen kijken en waar af en toe een boek gelezen kan worden.

Het advies moest betrekking hebben op 3 ruimtes namelijk: woonkamer, voorkamer en opkamer

Er is gekozen voor een rustige basis aan kleur. De aanwezige kleuren zitten in de accessoires verwerkt zoals de gezellige oranje kussentjes op de bank. De kleur blauw komt terug in onder anderen de bank. Mijn advies mocht gaan over de 3 gekozen kamers. Toch heb ik een kleine aanvulling. Tocht is nooit prettig en in deze tijd kan tocht ook een mooie gasrekening opbrengen. De tocht zou ik in eerste instantie proberen weg te werken met tocht strips. Daarnaast zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in tocht binnen de woning.

'

Ik kies er altijd voor om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo verzend ik mijn interieur ontwerpen per mail. Alle afbeeldingen die ik gebruik kan je aanklikken en brengen je rechtstreeks naar de plek waar jij je meubels kan aankopen. Duidelijkheid staat bij mij altijd centraal.

De bewoners waren super enthousiast!

Er werden gelijk plannen gemaakt om te gaan beginnen.

Heb jij ook een vergelijkbaar probleem en zoek je al een tijdje naar de passende stijl?

Je mag mij altijd bellen. We zoeken samen naar een passende oplossing.

Met warme groeten,

Kimberly Jane

KVK : 90170989