Boekhoudkantoor

Hey daar! Ik ben super blij om je de projecten te laten zien.
Dit keer mocht ik een interieur ontwerp ontwikkelen voor een kantoor.

Wauw! Wat een heerlijk licht kantoor. Veel ramen en voor iedereen een eigen werkplek. Ik werd heel vriendelijk behandeld en je merkte gelijk dat er een gezellige sfeer hing.

Toch liep de eigenaresse tegen een aantal problemen aan. Zo moest er extra werkplek gecreëerd worden en zou ze het kantoor willen opfrissen. Het is een huurpand waardoor ze alles in de oude staat zou moeten opleveren wanneer ze eruit zou gaan.
Welke kleuren kies je? hoe zorg je ervoor dat het gezellig wordt in een kantoor? Daar ga ik voor zorgen.

Aangezien het om een bedrijf gaat houdt ik de privacy in acht en deel ik geen voor foto's

Dit is het moodboard dat ik voor het kantoor bedacht. Groen is tegenwoordig helemaal in op het kantoor. De kleur geeft rust en voelt gemoedelijk aan. Ook straalt het een stukje warmte en gezelligheid uit. Precies wat dit kantoor kan gebruiken.


De kantine ziet er heel gezellig uit en hier kwam gelijk mijn inspiratie vandaan. In de kantine voeren pasteltinten de boventoon. De Scandinavische stijl is hier heel mooi uit af te lezen. Om de kantine bij het kantoor te betrekken heb ik ervoor gekozen om in de Scandinavische stijl verder te gaan.

Dit is het plan geworden. Door een soort ''eilandjes'' te creëren gaat het erg gezellig aanvoelen. Zo heb je links de 2 bureau's en rechts een groepje van 4. Door in het midden een mooie plantenbak te plaatsen voelt het niet alsof je buurman of buurvrouw je op de vingers zit te kijken. Ook is ervoor gezorgd dat er wat mooie planten komen. Het roze van het moodboard vind je terug in de accessoires.

Dit is het rechter gedeelte. Het white-board is op dezelfde plek gebleven. Er is een mooie vakkenkast bij gekomen. Hier kunnen ze niet alleen accessoires maar ook papierwerk of eventueel een radiootje in kwijt.
Ook waren er ''opvang plantjes'' te sprake gekomen. Voor alle plantjes die nog geen plekje hebben maar wel mogen groeien, is er voldoende plek.

Het was even een gepuzzel met de opstelling maar inmiddels zijn ze op het kantoor snel en flink aan de klus geweest.

Ik vond het een geweldige ervaring en ik hoop dat jullie de gezelligheid daar altijd vast zullen blijven houden.

Heb jij ook een vergelijkbaar probleem en zoek je al een tijdje naar de passende stijl?

Je mag mij altijd bellen. We zoeken samen naar een passende oplossing.

Met warme groeten,

Kimberly Jane

KVK : 90170989